Már elérhető ELZA 2018

Már elérhető ELZA 2018, melyben a következő újdonságokkal találkozhatsz:


Belépési jelszó

Az adatok biztonsága érdekében, az illetéktelen hozzáférést megakadályozandó már nem csak a hálózatos, hanem a „szóló” (egy gépes) verziójú programokban is beállíthatsz belépési jelszót. A Segítség/Paraméterek ablakban találsz egy „Jelszó beállítása” lehetőséget, ahol kétszer egymás után be kell írnod a választott jelszavadat. A beállítás opcionális, de javasoljuk, hogy óvd az ügyfelek adatait ezzel az eszközzel is!

12+1 időszak

Az eddigi 3+1 helyett már 12+1 időszakra nyitható zárás dosszié, így a jövőben nincs akadálya a havi zárások, riportok elkészítésének, dokumentálásának sem.

Testre szabott struktúra átemelése

Saját igényeid szerint bővítheted az ügyfelek zárás dossziéjának fejezeteit, alfejezeteit, ezáltal új témákat, területeket hozhatsz létre – ezt a már lezárt üzleti évre vonatkozóan is megtehetted. Az új verziótól kezdve ezt a „testre szabott” struktúrát már át is emelheted a következő időszakokra, évekre, sőt másik ügyfél zárás dossziéjába is. (Fejezetek/Fejezetek másolása menüpont)

Adótáblák

Természetesen aktualizáltuk az éves adótáblákat a 2018-as előírásoknak megfelelően. Az iparűzési adótáblát bővítettük a telephelyek szerinti megosztás lehetőségével.

Új táblázatok

Újdonságként betettünk egy-egy táblázatot a készletek elemzésére, értékvesztésének nyilvántartására, valamint a kölcsönkamat-számítás levezetésére.

Ügyfelek regisztrálása

Miután megrendelted és letöltötted a 2018-as verziót, az új időszakra ismét regisztrálni kell az aktuális ügyfeleidet, hiszen időközben változhatott a partnertörzsed – lehet új ügyfeled, s az sem kizárt, hogy valakinek 2018-ban már nem kell zárást csinálnod. Ez az ismételt regisztráció azonban könnyedén elvégezhető az MKVKOK Elza webshop fiókodban: az „Ügyfelek” menüben az „ELZA 2018” soron az Ügyfelek szerkesztésébe belépve átmásolható a 2017-es ügyfél állomány, és ha nincs változás, egy kattintással megtörténik a tárgyévi regisztráció.

 

Megrendelés