Időszaki riport, új webes kommunikációs eszköz, állandó dosszié az ELZA 2.02-es változatában

Már elérhető ELZA 2.02-es változata mely, a következő újdonságokat tartalmazza:
 

Időszaki riport (KR)
Az új változatban időszaki riportot állíthatsz össze. A riportban a szöveges rész mellett megjelenítheted a szükséges mérleg és eredménykimutatás sorokat és főkönyvi adatokat. A valamely ügyfeledre összeállított struktúrát használhatod más ügyfélnél is, vagy akár ugyanannak az ügyfélnek a következő időszakában. Ha már összeállítottál egy megfelelő riport-struktúrát, az aktuális riport generálása csupán egy gombnyomás.

WebPosta - új webes kommunikációs eszköz az ELZA-ban
Az új eszköz lényegesen megkönnyíti és felgyorsítja a kommunikációt az ügyféllel. Ügyfeled egyszerűbben tud dokumentumokat eljuttatni hozzád. Az ügyfél által feltöltött fájlok azonnal az adott ügyfél zárás dossziéjának megfelelő fejezetébe kerülnek. Közvetlenül ELZA-ból - a levelező program használata nélkül - tudsz te is ügyfelednek dokumentumokat küldeni. Az új eszköz alkalmas arra, hogy ügyfeled néhány kattintással akár egy mobiltelefon segítségével továbbítson neked pl. egy papír alapú számlát. Az új modulról bővebb információkat itt találsz. Ide kattintva tudsz regisztrálni a próbaverzióra, amit 30 napig használhatsz ingyenesen. Próbáld ki!

Állandó dosszié, Saját Akták
Új lehetőséggel bővítettük ELZA-t. Az állandó dossziéban az ügyfelek hosszú távon használandó dokumentumait (alapítói okirat / társasági szerződés, cégbírósági határozatok, bejegyzések, szerződések, szabályzatok, stb.) rendszerezheted, a Saját Aktákban pedig a működéseddel, adminisztrációddal kapcsolatos anyagokat (saját szabályzatok, szerződések, munkaidő nyilvántartás, szakmai anyagok, stb.) helyezheted el.