Új, az adózott eredmény elfogadásáról szóló határozattal és egyéb módosításokkal elkészült ELZA 3.04-es verziója

Már elérhető ELZA 3.04-es változata mely, a következő újdonságokat tartalmazza:

Adózott eredmény elfogadásáról szóló határozat
Az adózott eredmény elfogadásáról szóló alapítói/taggyűlési/közgyűlési határozatot beépítettük a programba. Ezzel jelentősen csökken a határozat előállítására fordított idő.

Kezdő képernyő
A program kezdő képernyőjén megjelenik a szoftver használati jog verziója, továbbá a hírekre, és a szoftver bemutatókra mutató link. A továbbiakban ezek az információk ismét megjeleníthetők a "Segítség/Nyitó ablak" kiválasztásával.

Évközi vizsgálat fordulónapja
Évközi könyvvizsgálat esetén módosítható lett az évközi vizsgálat fordulónapja. A módosítást a „Zárás dosszié kiválasztása” nevű ablakban lehet elvégezni a fordulónap mellett megjelenő ikonra kattintva.

Ügyféltörzs
Az ügyféltörzsben új adat a cégforma. Ez alapján készül majd a tulajdonosi határozat az adózott eredmény elfogadásáról.

Cash-flow
A cash-flow kimutatásban automatikus lett az értékcsökkenési leírás beemelése, valamint bővültek a korrekciós sorokra készített minták. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a korábban elkészített cash-flow kimutatásokban manuálisan rögzített értékcsökkenés duplikációt okozhat a cash-flow kimutatás ezen során. A korrekciós sorok mintájában új tétel a társasági adó túlfizetése/tartozása, illetve a kapott osztalék követelése.